3 stili, ko imajo lasje slab dan

Slab dan za frizuro

Da, tudi to se zgodi! Tvoji lasje imajo slab dan :)

Neukrotljivi in neubogljivi bežijo vsak po svoje in ne glede na to, kako jih skušaš ukrotiti, nič ne pomaga. Preveri 3 enostavne in hitre stile, ki jih nemudoma spravijo pod kontrolo.

 

 

testimonial_contentZa dodaten volumen in teksturo pričeske, lase operi s suhim šamponom in balzamom za suho pranje las, ki ju preprosto naneseš na lase in si zagotoviš svež, opran videz las.

 

slab_dan_za_frizuro_1

Počesi lase na stran in jih razdeli v dva enaka dela. Prični z zvijanjem obeh delov las v isto smer in ju nato zvij med seboj v obratni smeri tako, da ustvariš videz vrvi. Lase pri strani zvij v figo in pramena malce potegni navzven, s čimer ustvariš dodaten volumen. Ustvarjeno figo zavaruj z lasnicami.

 

slab_dan_za_frizuro_2

Pri slabem dnevu za pričesko je idealna rešitev tudi luštkana kapa. In ker smo že zelo blizu koledarski zimi, nihče ne bo vedel, da danes ni pravi dan za tvoje lase :) Nadeni si kapo in popravi tiste majhne laske, ki štrlijo izpod nje. Sprednji del las, ki ponavadi prekriva tvoje čelo pusti, da prosto pada na stran. Spodnji del las pomakni na stran in spleti kito “ribja kost”. Podrobnejši video, kako ustvariti tako kito, si lahko ogledaš tukaj ››

Kito na koncu zavaruj z majhno elastiko. Za večji volumen in učinek polne, debelejše kite, pramene las previdno potegni navzven.

 

slab_dan_za_frizuro_3

Na desni strani vzami debelejši pramen las in ga razdeli v dva dela. Med seboj ju prepleti. Prvemu delu dodaj še en pramen las in ju ponovno prepleti. S prepletanjem in dodajanjem las nadaljuj do leve strani in zavaruj z lasnico. Vse lase pomakni na levo in jih po dolžini oblikuj s kodralnikom večjega premera. Kodraj debelejše pramene las, v smeri stran od obraza.

Posamezni koder pridrži v roki in počakaj 3-5 sekund, da se ta malce ohladi. Tako bo pričeska obstojna dalj časa. Za še večjo obstojnost uporabi lak za lase Hempz.