Barvni odtenki 2014

barve_2014

Oranžno rdeča strast

Oranžno rdečkasti podtoni so hit letošnje jeseni. Odlično pristojijo tako svetlim, kot tudi temnejšim tenom kože, saj poudarijo naravni ten obraza ter svež in zdrav izgled.

barve_2014_1

 

Začinjeno oranžna

Za malce drznejše in tiste, z izredno svetlo kožo, z breskovimi ali zlatimi podtoni, bo začinjeno oranžni barvni odtenek prava izbira. Malce svetlejših pramenov dodatno poudari sijaj v laseh.

barve_2014_2

 

Rdeči žamet

Bogati intenzivni odtenki rdeče pristajajo olivni polti in poudarijo obrazne poteze. Zadnji, temnejši odtenek rdeče, z modrikastimi podtoni bo primernejši za tiste, s svetlo porcelanastjo poltjo.

barve_2014_3

 

Rubin – sliva

Rubin rdeča ali vijolična sliva? Letošnjo jesen zmaguje mešanica obeh.

barve_2014_4

 

Ombre poljub

Topli čokoladni ali kostanjevi odtenki se s sofisticiranimi prameni na konicah prelijejo v lahkotne, zlate odtenke.

barve_2014_5

 

Sladka karamela

Jesen ne bi bila jesen brez tople barve karamele. Svetlejši prameni, vdeti v kavne odtenke rjavolask, osvetlijo obraz in vanj usmerjajo pozornost. Rjavolaske s toplejšimi podtoni se izogibajte pepelnatih odtenkov karamele.

barve_2014_6

 

Topla čokolada

Enostavno nepremagljiva rjava! Odtenki temne ali mlečne čokolade pristojijo prav vsaki. Popestri barvo svetle čokolade z malce bakrenimi prameni za dodatno igrivost in dimenzijo las.

barve_2014_7

 

Zlata jagoda

Jagodno rumeni barvni odtenki so idealni za ten kože z zlatimi podtoni. Prepletanje medenih in barkenih pramenov na jagodni osnovi še dodatno poživijo glamurozen videz.

barve_2014_8

 

Bela breza

Barva temnega pepela, prepletena s čistimi blond odtenki je priljubljen barvni trend jeseni, vzdrževanje pa preprosto. Dodatno dimenzijo sivega odtenka naj ustvari strokovnjak s tehniko barvanja Balayage.

barve_2014_9

 

Platinasta belina

Z barvnim odtenkom platinasto blond gremo to jesen še korak dlje. Od Jennifer Lawrence pa do Miley Cyrus – platinasta belina je novi, vroči odtenek letošnje jeseni. Tiste, najbolj drzne pa se spogledujejo s srebrnim odtenkom platine.

barve_2014_10