Glamur na božični večer

praznicni_kodri

Je smrekica že postavljena in darila pod njo? Že veš, kaj bo na meniju za božično večerjo in kaj boš oblekla? Kaj pa pričeska?

Brez skrbi, oglej si spodnji video in očaraj s čudovitimi kodri!

 

Razdeli lase v dva dela in ju razčeši. Ne pozabi na nanos spreja za zaščito las pred termalnimi vplivi, kot npr. sprej Leave-In Detangler, ki poleg zaščite lasem podari tudi omamen vonj sladke vanilije.

Vzami pramen las, širok pribilžno 2 cm in ga ovij okoli kodralnika ali figara v smeri proti obrazu. Pridrži 15 sekund in nato previdno odmakni kodralnik.

praznicni_kodri_1

Koder pridrži v roki in ga spni s kovinsko sponko, lasnico ali čemerkoli kar imaš na voljo. Skrivnost obstojnih kodrov je v tem, da se ohladijo speti, saj se v nasprotnem primeru lasje kaj hitro izravnajo, oziroma kodri razpustijo.

praznicni_kodri_2

Postopek nadaljuj po preostali polovici las in jih na koncu posprejaj z lakom za daljšo obstojnost Hempz. Nato se pomakni na drugo stran in ponovno prični s kodranjem in spenjanjem las proti obrazu. Ne pozabi na lak za lase.

Ponovimo: skrivnost obstojnih kodrov je v tem, da se ohladijo speti, zato si sedaj lahko vzameš 15-20 minut pavze :)

Odstrani vse sponke in s široko krtačo nežno razčeši lase tako, da se kodri prepletejo med seboj. Na desni strani spni lase nad ušesom in pričesko popestri z bleščečim sponkami za lase.

praznicni_kodri_3