Naravna nega las    Hempz Couture

Lasna kozmetika Hempz® Couture je namenjena luksuzni negi barvanih, suhih in poškodovanih las. Veganski izdelki Hempz vsebujejo čisto organsko konopljino olje, ki spodbuja nastajanje keratina – glavne sestavine las.

Dosezi profesionalne rezultate v udobju svojega doma in izboljšaj zdravje, moč in lesk svojih las.

 

 

 

100% naravna nega las Hempz obnovi zdravje, lesk in svežino las

Vsi produkti Hempz vsebujejo naravno pridobljeno konopljino olje, ki velja za enega izmed najbogatejših virov esencialnih maščobnih kislin, ki spodbujajo nastajanje keratina in izboljšujejo moč, zdravje in izgled las. Z edinstvenimi hranilnimi snovmi in vitamini ščiti lase pred termalnimi vročinskimi vplivi in UV izpostavljanjem. Izdelki Hempz ne vsebujejo sulfatov, parabenov in glutena ter bazirajo na osnovi rastlinske formule.

Konopljino olje hitro in učinkovito izboljša videz las, saj vsebuje vse pomembne vitamine za zaščito in lesk las: E, C, B1, B2, B3 in B6. Konopljina semena, iz katerih je pridobljeno olje, vsebujejo 25% proteinov, 30% ogljikovih hidratov, 15% hranil, 15% ključnih mineralov in 15% vlaknin. Konopljino olje je eno izmed najboljših virov esencialnih maščobnih kislin, s popolnim razmerjem omega 3 in omega 6 maščob (3:1) ter 9 ključnimi amino kislinami.

 

Ukroti svojo grivo, spremeni se v divo!

Pri izbiri produktov za nego in oblikovanje las bodite pozorni na dejavnike, ki določajo tip las, kot so barvani lasje, suhi lasje brez leska, mastni lasje,… Vsaka vrsta las potrebuje specialno nego, ki je namenjena izboljšanju zdravja in videza točno določenega tipa las.
Hempz naravni proizvodi so oblikovani za točno določen tip las, pri čemer sta kvaliteta in zanesljivost izdelka prvotnega pomena.

 

Naravna nega las Hempz

 

Poslanstvo in vizija blagovne znamke Hempz Couture sta proizvodnja visoko kakovostnih, naravnih, luksuznih izdelkov, s profesionalnimi formulami. Z uporabo izdelkov Hempz ste lahko prepričani, da bo nega vaših las dosegla najvišjo kakovost in zadovoljstvo, saj so izdelki 100% naravni ter vsebujejo ekološko pridobljeno konopljino olje in kombinacijo vitaminov ter mineralov, ki so nujni za zdrav in lep videz las. Vsi produkti ščitijo bravo las in so brez barvil, sulfatov ter glutena. So 100% veganski in ne vsebujejo THC.

Preizkusi lasno kozmetiko Hempz Couture, za najboljše rezultate pri vzdrževanju zdravih, močnih in lepih las, na naraven način.
Naj bodo tvoji lasje popolni vsak dan!