Hempz Couture

Naravni izdelki za nego las Hempz vsebujejo 100% organsko konopljino olje, pridobljeno iz semen konoplje, vendar ne vsebujejo THC-ja.
Prav tako ne vsebujejo paraben konzervansov in glutena (veganski), večji del njih pa tudi ne sulfatov. Izdelki niso testirani na živalih.

Hempz proizvodi za nego las so namenjeni predvsem krepitvi tankih in poškodovanih las, z dodatno zaščito pred toplotnimi in drugimi škodljivimi vplivi ter učinkom proti bledenju barve las.

 

faq

Privošči si edinstven stil brez poškodovanja lasne strukture z naravno profesionalno linijo za nego las
Hempz® Couture.

 

Da. Vsi izdelki Hempz Couture so zasnovani na način, da učinkovito podaljšajo obstojnost in preprečijo nadaljnje izpiranje barve. Inovativna formula za daljšo obstojnost barve, barvo kar "zaklene" v lase in tako prepreči bledenje barvanih las. Proizvodi so primerni tudi za nebarvane lase, saj jim podarijo razkošen lesk, sijaj in voljnost.
Vsi proizvodi Hempz Couture vsebujejo organsko konopljino olje, ki je eno izmed najbogatejših virov telesu ključnih maščobnih kislin, hranil in vitaminov. Konopljino olje spodbuja nastajanje keratina in tako izboljšuje moč, kondicijo in zdravje vaših las.
Ne. Vsi šamponi linije Hempz Couture ne vsebujejo škodljivih sulfatov, ki poškodujejo lasno strukturo in dražijo lasišče.
Ne. Vsi izdelki linije Hempz Couture so brez parabenov ali glutena in so 100% veganski. Celotna linija Hempz Couture temelji na rastlinskih sestavinah in ni bila nikoli testirana na živalih.
Izdelki Hempz ohranjajo in varujejo barvo las z edinstveno formulo ColorLock Complex™, ki je zasnovana na način, da barvo dobesedno "zaklene" v lase. Na ta način nudi maksimalno zaščito in obstojnost barve tako barvanim kot tudi naravnim lasem.
Linija za suhe in krhke lase vsebuje ekskluziven Hempz Hydraplenish Complex™, ustvarjen posebej za glajenje, mehčanje in povrnitev vlage v strukturo vaših las. Linija je primerna za vse vrste las, ki hrepenijo po razkošni negi in zdravi strukturi.
Da. Hempz kolekcija za oblikovanje las je namenjena vsem vrstam las. Edinstvena negovalna formula proti bledenju oblikuje dolgo obstojno pričesko in vašim lasem doda sijaj in volumen. Vaši lasje so "pod kontrolo".

Naročila & dostava

Varen nakup in hitra dostava v spletni trgovini Hempz.

Pri naročilih v vrednosti nad 50€ je kupec oproščen stroškov pošiljanja. Pri naročilih v vrednosti manj kot 50€, ponudnik stroške pošiljanja naloži kupcu. Pavšalni strošek dostave blaga v primeru plačila preko TRR znaša 3,25€ (plačila so mogoča le z nakazilom na TRR). Ta strošek zajema pakiranje in odpošiljanje paketov preko kurirske službe GLS.
V spletni trgovini Hempz.si je voljo vrsta plačila PO PREDRAČUNU. Plačilo po predračunu / preko TRR lahko izvedete preko plačilnega naloga ali preko spletnega bančništva na naš transakcijski račun. Pošiljka je odposlana šele po preveritvi zneska na transakcijskem računu.
Pošiljka navado prispe 1-3 dni po odpošiljanju. V primeru, da je naročilo na delovni dan oddano do 12. ure, pošiljko odpošljemo še isti dan. V primeru, da je naročilo oddano po 12. uri, pošiljko odpošljemo naslednji delovni dan. Pri naročilih s plačilom po predračunu, se paket odpošlje šele po preveritvi zneska na ponudnikovem transakcijskem računu (običajno naslednji delovni dan po nakazilu). Pošiljke odpošiljamo preko kurirske službe GLS. Osebni prevzem na sedežu podjetja ni mogoč. V primeru, da paketa ne prejmete v 5-ih delovnih dneh, vas prosimo, da to sporočite na info@hempz.si.
Da. Nakupovanje v spletni trgovini Hempz je popolnoma varno. Vaši osebni podatki so varovani v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Osebne podatke uporabljamo izključno za potrebe izpolnitve naročila in ostalo potrebno komunikacijo. Vaši podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam.
Na spletni strani Hempz.si lahko izbirate med različnimi izdelki za naravno nego las. Za nakup registracija ni potrebna. Ob izbranem izdelku kliknite gumbek “Dodaj v košarico”, s čimer dodate proizvod v vašo košarico. Hkrati se na vrhu spletne strani izpiše, da je bil izdelek dodan v košarico in omogoča pregled vsebine “spletne košarice”. Nato nadaljujte nakupovanje oziroma izbiro še med preostalimi proizvodi ali pa neposredno nadaljuje v spletno košarico s klikom na gumb “Ogled košarice”, kjer lahko posodobite količino ali odstranite izdelke v košarici. Od tu, ali s klikom na gumb “Na blagajno” nadaljuje na zaključek nakupa, s čimer se prične oddaja vašega naročila. Vpišite vaše osebne podatke in na desni strani je preverite povzetek celotnega nakupa in izbor vrste plačila. Več o različnih vrstah plačil in stroških pošiljanja v posameznih primerih si lahko preberete v pogojih poslovanja. S klikom na gumb “Zaključi nakup” potrdite naročilo in hkrati zaključite svoj nakup. Po zaključenem nakupu se vam prikaže potrditveno sporočilo o oddanem naročilu (Hvala za naročilo…). S tem je bilo naročilo oddano. Po oddaji naročila prejmete potrdilo o naročilu na izbrani e-mail. Morebitni preklic naročila lahko v roku dveh ur po prejemu potrditve naročila sporočite na elektronski naslov info@hempz.si. Ekipa Hempz zatem v dogovorjenem roku pripravi blago in ga odpremi.