faq

Hempz Couture izdelki vsebujejo 100% konopljino olje, eno najbogatejših naravnih virov esencialnih maščobnih kislin, hranil in vitaminov, ki spodbujajo nastajanje keratina in izboljšajo moč, kondicijo in zdravje las.
Najboljše pa je, da so izdelki 100% veganski.

 

Preveri kaj o Hempz Couture menijo naše uporabnice

 

testimonial_contentPred kratkim sem si pobarvala lase in preiskusila šampon za barvane lase. Waw! Lasje se mi svetijo, lepo dišijo in res izgledajo zdravi in mehki. Še drugi me sprašujejo, kaj uporabljam. Priporočam :)

 

testimonial_contentŠamponi se lepo nanašajo in izredno penijo, zato imam en šampon za več kot pol leta. Lasje lepo dišijo in jih lažje oblikujem.

 

testimonial_contentTista modra vlažilna maska je fenomenalna! Moje uboge laske je nardila take kot v reklami:) Definitivno probam še ostalo

 

testimonial_contentNajboljše kar sem sprobala do sedaj! Šampon in balzam uporabljam že okoli pol leta, razliko pa sem opazila takoj. Lasje se mi ne lomijo več in zelo lepo dišijo. Posebna pohvala pa še suhemu šamponu in balzamu. Res odlično!

 

testimonial_contentŠampon za barvane lase je eden izmed boljših kar sem jih sprobala.

 

testimonial_contentOdlični šamponi! Naročila sem šampon in balzam za barvane lase in prejela pošiljko že v dveh dneh! Šampon sem naročila že pred parimi meseci, a ga imam še vedno več kot polovico stekleničke – kvaliteta odtehta ceno!

 

testimonial_contentVsakič znova me preseneti, kako imam čisto drugačne lase kot včasih…. ne morem verjeti da lahko en šampon naredi tako razliko.  Balzam je sicer tako gost da gre malo težje iz embalaže ampak je vredno truda ;)

 

testimonial_contentEni izmed redkih izdelkov, ki so naravni, po uporabi pa so lasje taki kot od frizerja. Res so dobri!!!

 

testimonial_contentKupila leavein detangler! Všeč mi je ker mi takoj zravna lase in jih brez problema razčešem. Posprejam ga kar po suhih laseh in vedno imam obučutek kot da sem si ravnokar oprala lase. In zelooo diši!

 

In kaj meniš ti?

Sporoči svoje mnenje na info@hempz.si ali na naši Facebook strani.